ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, 54622 E-mail pathology@microdiagnostics.gr Τ. 2310 232 272 F. 2310 236 279
HaemArray Breast
Καρκίνος Μαστού

Επιλέγω το HaemArray Breast

Με το HaemArray Breast επικεντρωνόμαστε στα γονίδια BRCA1 & BRCA2, των οποίων οι μεταλλάξεις έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την εμφάνιση του κληρονομούμενου καρκίνου του μαστού. Επίσης, το HaemArray Breast αναλύει επιπλέον 11 γονίδια προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη άποψη για το βαθμό γενετικής προδιάθεσης εμφάνισης καρκίνου του μαστού.

Συμβουλευτείτε τον Ογκολόγο σας για την βέλτιστη για εσάς επιλογή και εξατομίκευση.

Ποια είναι η κλινική χρησιμότητα του HaemArray Breast;

Περίπου το 7-10% των καρκίνων του μαστού είναι κληρονομικοί. Τα ογκοκατασταλτικά γονίδια BRCA1 & BRCA2 αντιπροσωπεύουν μεγάλο αριθμό από αυτά τα περιστατικά, αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχουν και άλλα γονίδια των οποίων η μετάλλαξη σχετίζεται στενά με τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του μαστού. Το HaemArray Breast αναπτύχθηκε ως μέθοδος εντοπισμού γενετικών μεταλλάξεων που σχετίζονται με τον κληρονομικό καρκίνο του μαστού.

Τι δείγμα χρειάζεται για την διενέργεια του HaemArray Breast;

Λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος (~10 ml), όπως σε μια αιματολογική εξέταση ρουτίνας. Στην περίπτωση που δεν γίνει η αιμοληψία στις εγκαταστάσεις της Μικροδιαγνωστικής, το αίμα θα πρέπει να συλλεχθεί σε φιαλίδιο γενικής αίματος με EDTA 10ml

Συνθήκες μεταφοράς: Το φιαλίδιο με το αίμα διατηρείται σε θερμοκρασία ψυγείου (συντήρηση) και μετά την λήψη του συστήνεται να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της Μικροδιαγνωστικής το ταχύτερο δυνατόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να αναλάβουμε την ασφαλή και ταχεία μεταφορά του στο εργαστήριό μας.

Επίσης θα χρειαστεί να συμπληρώσετε εύκολα και γρήγορα το Έντυπο Συγκατάθεση

Τύπος Καρκίνου:

Καρκίνος Μαστού

Αναμονή για Αποτελέσματα:

6 εργάσιμες ημέρες*

*Στην περίπτωση που απαιτηθεί επανάληψη της τεχνικής θα σας ενημερώσουμε άμεσα

Συχνές Ερωτήσεις

Με την εξέταση HaemArray Breast στο αίμα ανιχνεύουμε αν υπάρχουν μεταλλάξεις στα γονίδια BRCA1 & BRCA2, καθώς και σε άλλα 11 γονίδια των οποίων μεταλλάξεις έχουν άρρηκτα συσχετισθεί με τον κληρονομικό καρκίνο του μαστού.

Εάν δεν γίνει η αιμοληψία στις εγκαταστάσεις της Μικροδιαγνωστικής, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 23 22 72 και θα αναλάβουμε το ταχύτερο την μεταφορά του δείγματος στο εργαστήριό μας

Μετρητοίς, με χρήση τραπεζικής κάρτας ή με Online Διατραπεζική κατάθεση

Ένα από τα πρωταρχικά μελήματα της Μικροδιαγνωστικής είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η αυστηρή τήρηση των συνθηκών προστασίας του γενετικού σας υλικού και των ιατρικών αποτελεσμάτων.

Σε πλήρη συμμόρφωση με τον κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) εξασφαλίζουμε πως οποιαδήποτε εξέταση διενεργηθεί γίνεται με την δική σας γνώση και συναίνεση και δεν κοινοποιούμε αποτελέσματα τηλεφωνικά.

Θέλω να κλείσω Ραντεβού για το HaemArray Breast

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία, πατήστε Αποστολή και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την διενέργεια της εξέτασης


  Νέα / Άρθρα

  Το IMMUNOSCORE περιλαμβάνεται στις Οδηγίες Κλινικής Πρακτικής ESMO 2020

  Άρθρο

  Η Μικροδιαγνωστική-Χατζημπούγιας ΕΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως το τεστ IMMUNOSCORE περιλαμβάνεται στις Οδηγίες Κλινικής Πρακτικής ESMO…

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart