ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, 54622 E-mail pathology@microdiagnostics.gr Τ. 2310 232 272 F. 2310 236 279
PredictArray Breast
Καρκίνος Μαστού

Επιλέγω το PredictArray Breast

Το PredictArray Breast αφορά τον προσδιορισμό της έκφρασης των ορμονών ER (estrogen, οιστρογόνα), PR (progesterone, προγεστερόνη), του βιοδείκτη HER2 και του δείκτη κυτταρικού πολλαπλασιασμού Ki67, στα κύτταρα του καρκίνου του μαστού.

Στο πάνελ υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης του ανοσοβιοδείκτη PD-L1

Στην περίπτωση που το δείγμα σας δεν βρίσκεται ήδη στο αρχείο της Μικροδιαγνωστικής. Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να αναλάβουμε την ασφαλή και ταχεία μεταφορά του στο εργαστήριό μας. Επίσης θα χρειαστεί να συμπληρώσετε εύκολα και γρήγορα το Έντυπο Συγκατάθεσης.

Και τα πέντε αντισώματα που χρησιμοποιεί η Μικροδιαγνωστική είναι διαπιστευμένα σύμφωνα με το πρότυπο ISO15189:2012. Αυτό σημαίνει πως οι εν λόγω δοκιμασίες υπόκεινται ετησίως σε Εξωτερικό Έλεγχο Ποιότητας (External Quality Assessment) εξασφαλίζοντας για τον εξεταζόμενο αποτελέσματα με υψηλά ποσοστά αναπαραγωγιμότητας και επαναληψιμότητας.

Το PredictArray Breast διενεργείται εντός του εργαστηρίου μας, όπως όλες οι υπόλοιπες εξετάσεις μας, σε πλατφόρμες ανοσοϊστοχημείας Leica Bond Max & Dako Autostainer Link 48 από έμπειρο ιατροτεχνολογικό προσωπικό.

Ποια είναι η κλινική χρησιμότητα του PredictArray Breast;

Τα αποτελέσματα της εξέτασης PredictArray Breast είναι απαραίτητα για τον ογκολόγο & μαστολόγο, καθώς έτσι θα ληφθούν οι αποφάσεις για την βέλτιστη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, ή για τον βέλτιστο συνδυασμό θεραπειών (π.χ. ορμονοθεραπεία, στοχευμένη θεραπεία με anti-HER2 παράγοντα, χημειοθεραπεία).

Πιθανές εκβάσεις της δοκιμασίας:

 • Ο καρκίνος του μαστού είναι ορμονοεξαρτώμενος (υψηλή έκφραση σε ER, PR ή και στα δύο)
 • Ο καρκίνος του μαστού εκφράζει έντονα τον βιοδείκτη HER2, ένδειξη για anti-HER2 θεραπεία
 • Ο καρκίνος του μαστού δεν εκφράζει κανέναν βιοδείκτη, δηλαδή είναι «τριπλά αρνητικός» (triple negative breast cancer – TNBC) (βλέπε Ειδικοί Τύποι)

Πως διενεργείται το PredictArray Breast στην Μικροδιαγνωστική;

Η εξέταση πραγματοποιείται στο υλικό βιοψίας ή ογκεκτομής (κύβος παραφίνης) που έγινε η ιστολογική σας εξέταση. (Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα (λινκ) για να αναλάβουμε την ασφαλή και ταχεία μεταφορά του στο εργαστήριό μας)

One touch προσέγγιση – Στρατηγική διαχείριση του δείγματος, Εξοικονόμηση χρόνου

 • Στο πλήρως καθετοποιημένο μας Εργαστήριο, χειριζόμαστε το δείγμα σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να ελαχιστοποιήσουμε την άσκοπη σπατάλη του:
 • Ο κύβος παραφίνης τοποθετείται αν είναι εφικτό μία φορά στον μικροτόμο για την λήψη τομών ιστού, από έμπειρους ιστοτεχνολόγους.
 • Οι τομές ιστού αποκτώνται διαδοχικά με τέτοιο τρόπο για την εξασφάλιση διάγνωσης και διενέργειας Ανοσοϊστοχημείας αν απαιτηθεί (διάγνωση, πρόγνωση)
 • Το PredictArray Breast διενεργείται σε πλατφόρμες Ανοσοϊστοχημείας εντός του εργαστηρίου μας, σε Leica Bond Max και Dako Autostainer Link 48.
 • Διασφάλιση διατήρησης τομών ιστού για περαιτέρω μοριακές εξετάσεις, σε πλήρως ελεγχόμενες συνθήκες αποθήκευσης.

Τύπος Καρκίνου:

Καρκίνος Μαστού

Αναμονή για Αποτελέσματα:

έως 4 εργάσιμες ημέρες*

*Στην περίπτωση που χρειαστεί επανάληψη μιας δοκιμασίας θα σας ενημερώσουμε άμεσα

Συχνές Ερωτήσεις

Το PredictArray Breast διενεργείται στο υλικό βιοψίας (κύβος παραφίνης, FFPET) στo οποίo έγινε η ιστολογική σας εξέταση για να τεθεί η διάγνωση. Προσκομίστε μας αν είναι δυνατόν 2 κύβους παραφίνης από τον όγκο και εμείς θα ελέγξουμε το καταλληλότερο και αντιπροσωπευτικότερο δείγμα, με σκοπό την αξιοπιστία του αποτελέσματος.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα (λινκ) για να αναλάβουμε την ασφαλή και ταχεία μεταφορά του στο εργαστήριό μας. Επίσης θα χρειαστεί να συμπληρώσετε εύκολα και γρήγορα το Έντυπο Συγκατάθεσης

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 23 22 72 και θα αναλάβουμε άμεσα να σας εξυπηρετήσουμε για την γρήγορη μεταφορά του δείγματος στο εργαστήριό μας

Μετρητοίς, με τραπεζική κάρτα ή με Online Διατραπεζική κατάθεση

Ένα από τα πρωταρχικά μελήματα της Μικροδιαγνωστικής είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η αυστηρή τήρηση των συνθηκών προστασίας του γενετικού σας υλικού και των ιατρικών αποτελεσμάτων.

Σε πλήρη συμμόρφωση με τον κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) εξασφαλίζουμε πως οποιαδήποτε εξέταση διενεργηθεί γίνεται με την δική σας γνώση και συναίνεση και δεν κοινοποιούμε αποτελέσματα τηλεφωνικά.

Θέλω να κλείσω Ραντεβού για το PredictArray Breast

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία, πατήστε Αποστολή και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την διενέργεια της εξέτασης


  Νέα / Άρθρα

  Το IMMUNOSCORE περιλαμβάνεται στις Οδηγίες Κλινικής Πρακτικής ESMO 2020

  Άρθρο

  Η Μικροδιαγνωστική-Χατζημπούγιας ΕΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως το τεστ IMMUNOSCORE περιλαμβάνεται στις Οδηγίες Κλινικής Πρακτικής ESMO…

  Start typing and press Enter to search

  Shopping Cart