ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, 54622 E-mail pathology@microdiagnostics.gr Τ. 2310 232 272 F. 2310 236 279
Immunoscore®
Καρκίνος Παχέος Εντέρου

Σε ποιους απευθύνεται το lmmunoscore®

Διαγνωστήκατε με καρκίνο παχέος εντέρου και είναι ζωτικής σημασίας να λάβετε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την ασθένειά σας, όπως επίσης και να συζητήσετε όλες τις πιθανές επιλογές θεραπευτικής αγωγής με τον ιατρό σας.

Για ασθενείς των οποίων ο καρκίνος είναι ακόμα εντοπισμένος (Στάδια Ι και ΙΙ), η συζήτηση θα πρέπει να περιλαμβάνει και την εξέταση lmmunoscore® ως νέα παράμετρο, ώστε να αξιολογηθεί πως το ανοσοποιητικό σας σύστημα μάχεται τον όγκο και να βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης θεραπείας για τον καρκίνο σας.

Γιατί να επιλέξετε το lmmunoscore®

Το lmmunoscore® απευθύνεται σε ασθενείς που έχουν διαγνωσθεί με εντοπισμένο καρκίνο παχέος εντέρου.

Αυτοί οι ασθενείς είναι ζωτικής σημασίας να λάβουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την ασθένειά τους, όπως επίσης και να συζητήσουν όλες τις πιθανές επιλογές θεραπευτικής αγωγής με τον ιατρό τους.

Η σοβαρότητα του καρκίνου του παχέος εντέρου υπολογίζεται κατά κύριο λόγο βάσει της έκτασης στην οποία έχει εξαπλωθεί ο όγκος (Τ) στο προσβεβλημένο όργανο, στο κατά πόσο έχει επεκταθεί στους λεμφαδένες (Ν) ή σε άλλο μέρος του σώματος μέσω μεταστάσεων (Μ). Αυτή η μέθοδος κατηγοριοποίησης, που ονομάζεται «ΤΝΜ» ομαδοποιεί τον καρκίνο σε 5 διαφορετικά στάδια (0 ως 4) τα οποία σχετίζονται με διαφορετικές πιθανότητες υποτροπής της νόσου ύστερα από την διενέργεια εγχείρησης (πρόγνωση), κάτι που καθορίζει την επιλογή της θεραπείας.

Παρά τα παραπάνω, η προσέγγιση αυτή αποτυγχάνει στο να λάβει υπόψιν το σοβαρό ρόλο που έχει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η ανοσολογική αντίδραση μπορεί πλέον να μετρηθεί με ακρίβεια στα πλαίσια της κλινικής πρακτικής χρησιμοποιώντας το lmmunoscore® και έτσι να βελτιωθεί η ακρίβεια του υπολογισμού του κινδύνου υποτροπής του καρκίνου.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τον Ογκολόγο σας.

Τύπος Καρκίνου:

Καρκίνος Παχέος Εντέρου

Αναμονή για Αποτελέσματα:

2 εβδομάδες

Συχνές Ερωτήσεις

Για ασθενείς των οποίων ο καρκίνος είναι ακόμα εντοπισμένος (Στάδια Ι και ΙΙ), το lmmunoscore® συμπεριλαμβάνεται ως νέα παράμετρος, ώστε να αξιολογηθεί πως το ανοσοποιητικό σας σύστημα μάχεται τον όγκο και να βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης θεραπείας για τον καρκίνο σας.

Η εξέταση πραγματοποιείται στον κύβο παραφίνης, δηλαδή το υλικό βιοψίας/χειρουργικού παρασκευάσματος στο οποίο διενεργήθηκε η ιστολογική εξέταση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλάβουμε την γρήγορη και ασφαλή μεταφορά του στο εργαστήριο.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 23 22 72 και θα αναλάβουμε άμεσα να σας εξυπηρετήσουμε για την γρήγορη μεταφορά του δείγματος στο εργαστήριό μας

Με τραπεζική κάρτα, τραπεζική κατάθεση, ή Online διατραπεζική κατάθεση

Ένα από τα πρωταρχικά μελήματα της Μικροδιαγνωστικής είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η αυστηρή τήρηση των συνθηκών προστασίας του γενετικού σας υλικού και των ιατρικών αποτελεσμάτων.

Σε πλήρη συμμόρφωση με τον κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) εξασφαλίζουμε πως οποιαδήποτε εξέταση διενεργηθεί γίνεται με την δική σας γνώση και συναίνεση και δεν κοινοποιούμε αποτελέσματα τηλεφωνικά.

Θέλω να κλείσω Ραντεβού για το lmmunoscore®

Συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία, πατήστε Αποστολή και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την διενέργεια της εξέτασης


Νέα / Άρθρα

Το IMMUNOSCORE περιλαμβάνεται στις Οδηγίες Κλινικής Πρακτικής ESMO 2020

Άρθρο

Η Μικροδιαγνωστική-Χατζημπούγιας ΕΕ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει πως το τεστ IMMUNOSCORE περιλαμβάνεται στις Οδηγίες Κλινικής Πρακτικής ESMO…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart