ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, 54622 E-mail pathology@microdiagnostics.gr Τ. 2310 232 272 F. 2310 236 279
HereditArray
Προδιάθεση για Κληρονομούμενο Καρκίνο

Επιλέγω το HereditArray

Με το HereditArray επικεντρωνόμαστε στα γονίδια BRCA1 & BRCA2, των οποίων οι μεταλλάξεις έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την εμφάνιση του κληρονομούμενου καρκίνου του μαστού, των ωοθηκών, του προστάτη, καθώς και του παγκρέατος. Το HereditArray αναλύει επιπλέον 33 γονίδια προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη άποψη για το βαθμό γενετικής προδιάθεσης εμφάνισης των παρακάτω καρκίνων: μαστού, ωοθηκών, προστάτη, παγκρέατος, παχέος εντέρου, στομάχου και μελανώματος.

Συμβουλευτείτε τον Ογκολόγο σας για την βέλτιστη για εσάς επιλογή και εξατομίκευση.

Ποια είναι η κλινική χρησιμότητα του HereditArray;

Μεταλλάξεις στα ογκοκατασταλτικά γονίδια BRCA1 & BRCA2 αντιπροσωπεύουν μεγάλο αριθμό από περιστατικά κληρονομούμενων καρκίνων, αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχουν και άλλα γονίδια των οποίων η μετάλλαξη σχετίζεται στενά με την καρκινογένεση. Το HereditArray αναπτύχθηκε ως μέθοδος εντοπισμού γενετικών μεταλλάξεων που σχετίζονται με τους κληρονομικούς καρκίνους του μαστού, ωοθηκών, προστάτη, παγκρέατος, παχέος εντέρου, στομάχου και μελανώματος.

Στόχος η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση στα αρχικά και περισσότερο ιάσιμα στάδια εξέλιξης της νόσου.

Τι δείγμα χρειάζεται για την διενέργεια του HereditArray;

Λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος (~10 ml), όπως σε μια αιματολογική εξέταση ρουτίνας. Στην περίπτωση που δεν γίνει η αιμοληψία στις εγκαταστάσεις της Μικροδιαγνωστικής, το αίμα θα πρέπει να συλλεχθεί σε φιαλίδιο γενικής αίματος με EDTA 10ml

Συνθήκες μεταφοράς: Το φιαλίδιο με το αίμα διατηρείται σε θερμοκρασία ψυγείου (συντήρηση) και μετά την λήψη του συστήνεται να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της Μικροδιαγνωστικής το ταχύτερο δυνατόν.

Επικοινωνήστε μαζί μας άμεσα για να αναλάβουμε την ασφαλή και ταχεία μεταφορά του στο εργαστήριό μας. Επίσης θα χρειαστεί να συμπληρώσετε εύκολα και γρήγορα το Έντυπο Συγκατάθεσης.

Τύπος Καρκίνου:

Κληρονομικός Καρκίνος

Αναμονή για Αποτελέσματα:

έως 3 εβδομάδες*

*η εξέταση πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις της Μικροδιαγνωστικής, με Αλληλούχιση Νέας Γενιάς (NGS)

Συχνές Ερωτήσεις

Μεταλλάξεις στα ογκοκατασταλτικά γονίδια BRCA1 & BRCA2 αντιπροσωπεύουν μεγάλο αριθμό από περιστατικά κληρονομούμενων καρκίνων, αλλά είναι γνωστό ότι υπάρχουν και άλλα γονίδια των οποίων η μετάλλαξη σχετίζεται στενά με την καρκινογένεση. Το HereditArray αναπτύχθηκε ως μέθοδος εντοπισμού γενετικών μεταλλάξεων που σχετίζονται με τους κληρονομικούς καρκίνους του μαστού, ωοθηκών, προστάτη, παγκρέατος, παχέος εντέρου, στομάχου και μελανώματος.

Στόχος η πρόληψη αλλά και η έγκαιρη διάγνωση στα αρχικά και περισσότερο ιάσιμα στάδια εξέλιξης της νόσου.

Λαμβάνεται μικρή ποσότητα αίματος (~10 ml), όπως σε μια αιματολογική εξέταση ρουτίνας. Στην περίπτωση που δεν γίνει η αιμοληψία στις εγκαταστάσεις της Μικροδιαγνωστικής, το αίμα θα πρέπει να συλλεχθεί σε φιαλίδιο γενικής αίματος με EDTA 10ml

Συνθήκες μεταφοράς: Το φιαλίδιο με το αίμα διατηρείται σε θερμοκρασία ψυγείου (συντήρηση) και μετά την λήψη του συστήνεται να μεταφερθεί στις εγκαταστάσεις της Μικροδιαγνωστικής το ταχύτερο δυνατόν.

Εάν δεν γίνει η αιμοληψία στις εγκαταστάσεις της Μικροδιαγνωστικής, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στο τηλέφωνο 2310 23 22 72 και θα αναλάβουμε την μεταφορά του δείγματος στο εργαστήριό μας

Κατά την επίσκεψή σας στο εργαστήριο, τραπεζική κατάθεση, με χρήση τραπεζικής κάρτας ή με Online Διατραπεζική κατάθεση

Ένα από τα πρωταρχικά μελήματα της Μικροδιαγνωστικής είναι η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και η αυστηρή τήρηση των συνθηκών προστασίας του γενετικού σας υλικού και των ιατρικών αποτελεσμάτων.

Σε πλήρη συμμόρφωση με τον κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) εξασφαλίζουμε πως οποιαδήποτε εξέταση διενεργηθεί γίνεται με την δική σας γνώση και συναίνεση και δεν κοινοποιούμε αποτελέσματα τηλεφωνικά.

Θέλω να κλείσω Ραντεβού για το HereditArray

Συμπληρώστε τα κάτωθι πεδία, πατήστε Αποστολή και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας


Νέα / Άρθρα

EGFR εξώνιο 20 και στοχευμένες θεραπείες

Άρθρο

Γράφει η Γαρυφαλιά Καρπόνη, PhD Μοριακή Βιολόγος-Γενετίστρια Υπεύθυνη Τμήματος Μοριακής Διαγνωστικής   O μη μικροκυτταρικός καρκίνος του πνεύμονα (NSCLC) αποτελεί…

Η μετάλλαξη G12C του γονιδίου KRAS ως θεραπευτικός στόχος στον μη μικροκυτταρικό καρκίνο του πνεύμονα

Άρθρο

Γράφει η Γαρυφαλιά Καρπόνη, PhD Μοριακή Βιολόγος-Γενετίστρια Υπεύθυνη του Τμήματος Μοριακής Διαγνωστικής   Τα αποτελέσματα μελέτης [1] που παρουσιάστηκαν λίαν…

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart