ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 88, 54622 E-mail pathology@microdiagnostics.gr Τ. 2310 232 272 F. 2310 236 279

Πέτρος Κώτσης

Τμήμα Εξυπηρέτησης & Υποστήριξης Ογκολογικών Περιστατικών

Ο Πέτρος Κώτσης αποφοίτησε από το τμήμα Φαρμακευτικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1988.

Το 1989 ξεκίνησε την καριέρα του σε πολυεθνικές εταιρείες στο χώρο των πωλήσεων ως ιατρικός επισκέπτης στην αμερικανική εταιρεία Squibb.

Στη συνέχεια, το 1992, έγινε Medical CRA στη γαλλική εταιρεία Rhône Poulenc Rorer με κύρια ευθύνη τη διεξαγωγή και παρακολούθηση των κλινικών μελετών στη Β.Ελλάδα.

Το 1994 έως το 1999 εργάστηκε ως specialist στα ογκολογικά και αιματολογικά φάρμακα και έβαλε αρκετά πρωτοπόρα φάρμακα της εταιρείας στην αγορά της Β. Ελλάδας.

Το 2000 πήρε την θέση του Oncology Area manager στην εταιρεία Aventis με ευθύνη τις πωλήσεις, το coaching ομάδας, τη συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια, τις δημόσιες σχέσεις με τους επιστήμονες του τομέα, τις παρουσιάσεις και προβολές φαρμάκων σε κλινικές νοσοκομείων και την τοποθέτηση προϊόντων σε νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή αγορά.

Το 2013 ανέλαβε στην εταρεία Sanofi την ευθύνη προώθησης αιματολογικών και ογκολογικών φαρμάκων. Εχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων και εκπαιδεύσεων σε: πωλήσεις, διαπραγμάτευση, coaching, leadership και motivation.

Από τον Οκτώβριο του 2019 εργάζεται ως υπεύθυνος πωλήσεων και ενημέρωσης στην ΜΙΚΡΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart